ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ώρα Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό!

Στην αγωνιστική δράση, με τη συμμετοχή στο Final-4 του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας, επιστρέφει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (10/5) στις 14:00 (ΕΡΤ Sports), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Αλιμο ΝΑΣ στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον ημιτελικό του θεσμού, με μοναδικό στόχο τη νίκη και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (11/5). Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν στον Λαιμό τον νικητή του Εθνικός-ΝΟ Βουλιαγμένης, στις 15:30 (ΕΡΤ 3).

Δηλώσεις:

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Την Παρασκευή, ξεκινάει το Final-4 του Κυπέλλου, ένας θεσμός διαφορετικός από το πρωτάθλημα, που φέρνει μια εκρηκτική αίσθηση αναμετρήσεων και έντασης. Είναι ένα παιχνίδι, που μπορεί να συμβούν τα πάντα. Και εμείς είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση! Ανυπομονούμε να έρθουν οι αγώνες, καθώς είμαστε αποφασισμένες να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Στεφανία Σάντα: «Μετά από 2,5 εβδομάδες που έχει τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες είχαμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε αρκετές ημέρες για τον θεσμό του Κυπέλλου. Στόχος μας ως Ολυμπιακός είναι η διατήρηση του τίτλου μας, να δείξουμε μια καλή και δυνατή εικόνα, όπως κάνουμε πάντα. Είμαστε προετοιμασμένες για οτιδήποτε γίνει μέσα στο νερό και ελπίζουμε, το Σάββατο το μεσημέρι, να φέρουμε στον σύλλογο άλλο ένα Κύπελλο».