ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Το 6ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας παρέλαβε τα «ερυθρόλευκα» Teq Tables

Στο πρότζεκτ EU TEQ Games συμμετέχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει τις δράσεις του στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο σύλλογός μας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το 6ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.

Greek

news

Συνεργασία Ολυμπιακού-6ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας για το πρότζεκτ EU TEQ Games

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο σύλλογος μας συμμετέχει στο πρότζεκτ EU TEQ Games. Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του teqball.

Greek

news

Το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης παρέλαβε τα «ερυθρόλευκα» Teq Tables

Στο πρότζεκτ EU TEQ Games συμμετέχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει τις δράσεις του στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο σύλλογός μας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης «Στοχαστής Χ. Μαλεβίτης».

Greek

news

Συνεργασία Ολυμπιακού-Γενικού Λυκείου Φιλοθέης για το πρότζεκτ EU TEQ Games

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί (και) στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο σύλλογος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα EU TEQ Games. Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του TEQ Ball.

Greek

news

Στη Βουδαπέστη για το μίτινγκ EU TEQ Games!

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο σύλλογος μας έδωσε το «παρών» στη Βουδαπέστη για ένα ακόμα πρόγραμμα του EU TEQ Games. Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του TEQ Ball.

Greek

news

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο ESMIS meeting

Οι δράσεις του Ολυμπιακού στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο σύλλογος μας συμμετείχε στο εναρκτήριο ESMIS meeting, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω του Erasmus+. Το συγκεκριμένο meeting έλαβε χώρα στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας.

Greek

news

Το Kick off Meeting του PACE

Η έντονη δραστηριότητα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του Erasmus+, συνεχίστηκε και τον Φεβρουάριο. Ο σύλλογος μας φιλοξένησε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας το εναρκτήριο meeting του προγράμματος PACE (Parents & Children Active Together).

Greek

news

Το Kick of Meeting του Road to Olympics!

Οι δράσεις του Ολυμπιακού στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν σταματούν!

Greek

news

Η παρουσίαση για το πρόγραμμα Movement Pills στις Βρυξέλλες

Η έντονη δραστηριότητα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω του Erasmus+, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και τον σύλλογο μας να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και των επαφών.  Ο Ολυμπιακός, με εκπρόσωπο την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Συλλόγων (European Multisport Club Association), Χριστίνα Τσιλιγκίρη, βρέθηκε στις Βρυξέλλες και συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, Movement Pills, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την ενδυνάμωση της πρωτοβάθμιας πρόληψης υγείας μέσα από τα φαρμακεία.

Greek

news

Στο Παρίσι για το DigiFit o Ολυμπιακός

Στο Παρίσι, για ένα ακόμα ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού. Με τον σύλλογό μας να συνεχίζει τις δράσεις του στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με πρωταγωνιστικό ρόλο. Κατά την παρουσία του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο DigiFit, από το οποίο κέρδισε την περαιτέρω υποστήριξη αθλητικών συλλόγων στην Ευρώπη, για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, αλλά και για τη μέγιστη βελτίωση των δραστηριοτήτων τους.

Greek