ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Στη Βουδαπέστη για το μίτινγκ EU TEQ Games!

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο σύλλογος μας έδωσε το «παρών» στη Βουδαπέστη για ένα ακόμα πρόγραμμα του EU TEQ Games. Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του TEQ Ball.

Greek

news

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο ESMIS meeting

Οι δράσεις του Ολυμπιακού στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο σύλλογος μας συμμετείχε στο εναρκτήριο ESMIS meeting, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω του Erasmus+. Το συγκεκριμένο meeting έλαβε χώρα στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας.

Greek

news

Το Kick off Meeting του PACE

Η έντονη δραστηριότητα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του Erasmus+, συνεχίστηκε και τον Φεβρουάριο. Ο σύλλογος μας φιλοξένησε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας το εναρκτήριο meeting του προγράμματος PACE (Parents & Children Active Together).

Greek

news

Το Kick of Meeting του Road to Olympics!

Οι δράσεις του Ολυμπιακού στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν σταματούν!

Greek

news

Η παρουσίαση για το πρόγραμμα Movement Pills στις Βρυξέλλες

Η έντονη δραστηριότητα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω του Erasmus+, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και τον σύλλογο μας να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και των επαφών.  Ο Ολυμπιακός, με εκπρόσωπο την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Συλλόγων (European Multisport Club Association), Χριστίνα Τσιλιγκίρη, βρέθηκε στις Βρυξέλλες και συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, Movement Pills, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την ενδυνάμωση της πρωτοβάθμιας πρόληψης υγείας μέσα από τα φαρμακεία.

Greek

news

Στο Παρίσι για το DigiFit o Ολυμπιακός

Στο Παρίσι, για ένα ακόμα ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού. Με τον σύλλογό μας να συνεχίζει τις δράσεις του στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με πρωταγωνιστικό ρόλο. Κατά την παρουσία του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο DigiFit, από το οποίο κέρδισε την περαιτέρω υποστήριξη αθλητικών συλλόγων στην Ευρώπη, για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, αλλά και για τη μέγιστη βελτίωση των δραστηριοτήτων τους.

Greek

news

Το πρόγραμμα DigiRoot και η συμμετοχή των «ερυθρόλευκων»

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να πρωταγωνιστεί και εκτός αγωνιστικών χώρων! Ο σύλλογός μας έδωσε το «παρών» σε ένα ακόμα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω του Erasmus+.

Greek

news

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της EMCA στις Βρυξέλλες

Παρουσία του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πολυαθλητικών Συλλόγων, η πρώτη υπό την προεδρία της Χριστίνας Τσιλιγκίρη, μετά την ανάληψη των προεδρικών της καθηκόντων.

Ο σύλλογός μας, με εκπρόσωπο την Χριστίνα Τσιλιγκίρη, έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση στην πρωτεύουσα του Βελγίου και έδειξε, έτσι, για μία ακόμα φορά, τον ενεργό, δραστήριο και πρωταγωνιστικό του ρόλο στην υλοποίηση δράσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Greek

news

Ολυμπιακός και Sport Innovation Index!

Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και εκτός των αγωνιστικών χώρων ο Ολυμπιακός!

Greek

news

«Σπουδαία εμπειρία, ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό»

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε στον Πειραιά το πρόγραμμα Red Star Trainers for the European Dimension in Sports and International Mobility.

Greek