ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Ολοκληρώθηκε το My Olympic Experience!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα My Olympic Experience στο Βελιγράδι. Εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, της Λέφσκι Σόφιας και της Λάτσιο συναντήθηκαν στην Σερβική πρωτεύουσα όπου πραγματοποίησαν ανασκόπηση των δράσεων του προγράμματος πριν την τελική αξιολόγηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Greek

news

Η δράση του My Olympic Experience στις εγκαταστάσεις Τένις!

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του τένις στην Μαρίνα Ζέας η αθλητική δράση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «My Olympic Experience». Νεαροί αθλητές και αθλήτριες όλων των Ακαδημιών του συλλόγου συμμετείχαν σε δραστηριότητες και βασικές ασκήσεις τένις υπό την καθοδήγηση των προπονητών του τμήματος τένις του Ολυμπιακού.

Greek

news

“Διευκολύνουμε την ένταξη των μειονοτήτων στις τοπικές κοινωνίες”

Ο προπονητής της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών, Γιώργος Ζαραβίνας συμβάλλει στην προσπάθεια του συλλόγου να προάγει τον αθλητισμό για όλους μέσα από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “My Olympic Experience’’.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα​ www.myolympicexperience.com

Greek

news

“Ενθαρρύνουμε την διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων για «όλους».

Greek

news

Επίσκεψη στην Ακρόπολη στα πλαίσια της φιλοξενίας!

Στα πλαίσια του τριήμερου συνεδρίου των προγραμμάτων Erasmus+  που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο Ολυμπιακός φρόντισε, δίνοντας βαρύτητα  και στη φιλοξενία των επισκεπτών από το εξωτερικό.

Greek

news

Η εναρκτήρια συνάντηση του “My Olympic Experience” στον Πειραιά!

Το τριήμερο συναντήσεων που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός στον Πειραιά έκλεισε την Κυριακή με το εναρκτήριο meeting του ευρωπαϊκού προγράμματος “My Olympic Experience” υπό τον συντονισμό της Γενικής Γραμματέας του συλλόγου, κυρίας Χριστίνας Τσιλιγκίρη.

Greek

news

«Στηρίζουμε την πρωτοβουλία My Olympic experience»

Τα νέα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2019 και η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Στέλλα Χριστοδούλου δηλώνει έμπρακτα την στήριξη της στη δράση του Ολυμπιακού «My Olympic Experience». 

Greek

news

Συμμετοχή στα προγράμματα της Ε.Ε. για τη διάδοση όλων των αθλημάτων

Το 2019 η παρουσία του Ολυμπιακού στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ εντείνεται ακόμα περισσότερα καθώς συμμετέχει σε 5 νέες πρωτοβουλίες έχοντας τον ρόλο του συντονιστή σε δύο από αυτές. Η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη παρουσιάζει τα νέα προγράμματα δίνοντας μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει το νέο έτος όσον αφορά τις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου. 

Greek

news

Ηγέτης ο Θρύλος στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να πρωταγωνιστεί και εκτός αγωνιστικών χώρων, στα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+. 

Greek