ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Συμμετοχή στην εκδήλωση για τα 115α γενέθλια της Hask Mladost

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα, κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 115 χρόνων από την ίδρυση του αθλητικού σωματείου Hask Mladost.

Greek

news

Στην ελίτ των πολυαθλητικών συλλόγων

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού, ήταν αυτή που ξεχώρισε στην εκδήλωση, με θέμα «Η θέση της γυναίκας στον αθλητισμό», που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.  

Greek

news

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Sport My Way

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, το πρόγραμμα Sport My Way  που είχε αναλάβει από τον Ιανουάριο του 2017 η Hask Mladost.

Greek

news

Το μίτινγκ του Sport My Way στο Ζάγκρεμπ

Στο πλαίσιο του καμπ των πολυαθλητικών συλλόγων που διοργανώθηκε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, από την Μπλάντοστ και ολοκληρώνει το πρόγραμμα Erasmus "Sport MyWay", πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (29/6) το απόγευμα το μίτινγκ του πρότζεκτ, με την παρουσία της Γενικής Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνας Τσιλιγκλίρη.

Greek

news

Στο Ζάγκρεμπ οι μικροί αθλητές του Ολυμπιακού

Με προορισμό το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, αναχώρησαν πέντε αθλητές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, προκειμένου να πάρουν μέρος στο καμπ των πολυαθλητικών σωματείων που διοργανώνει η Μλάντοστ και ολοκληρώνει το πρόγραμμα Εράσμους "Sport MyWay".  

Greek

news

Επίσκεψη στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και τα τμήματα των Ακαδημιών του συλλόγου διοργάνωσαν πολυαθλητικές δραστηριότητες στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.

Greek

news

Ηγέτης ο Ολυμπιακός στο πρόγραμμα Erasmus!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξήχθη στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας η συνάντηση των πολυαθλητικών συλλόγων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus, με την παρουσία του Ολυμπιακού να ξεχωρίζει.

Greek

news

O Ολυμπιακός στο "Sport My Way"

Aντιπροσωπία ανθρώπων του Ολυμπιακού, με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα του, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, βρίσκεται από χθες στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας στα πλαίσια της προγραμματισμένης συνάντησης των πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης, που συμμετέχουν στα προγράμματα Εράσμους και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα που "τρέχει" αυτή την στιγμή, το "Sport my Way".

Greek

news

Ο Ολυμπιακός στο «Sport My Way»

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., μετέχει ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Συλλόγων στο project με την επωνυμία «Sport My Way», Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο των προγραμμάτωνErasmus+ 2017.

Greek

news

Kαι φέτος παρών στις Βρυξέλλες!

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ως μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Πολυαθλητικών Συλλόγων (Ε.Μ.C.A.) συμμετέχει για 2η διαδοχική χρονιά στο επιδοτούμενο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον αθλητισμό (Erasmus +), στο οποίο συμμετέχουν 16 συνολικά πολυαθλητικά ευρωπαϊκά κλαμπ. Η επωνυμία του φετινού project είναι το «Sport My Way» και κύριος στόχος του συγκεκριμένου project είναι η δημιουργία προπονητών πολλών αθλημάτων (Multisport Coach).

Greek