ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Πράξη» πρώτη στην Ευρώπη!

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1 και την εκτός έδρας νίκη (60-88) επί του ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αφετηρία του φετινού ευρωπαϊκού της ταξιδιού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη για τη σεζόν 2023-24, την Τετάρτη (11/10). Συγκεκριμένα, στις 18:30 (YouTube/FIBA), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν την Melikgazi Καϊσέρι στην Τουρκία, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup. Οι «ερυθρόλευκες» του Θάνου Νίκλα, με «γεμάτη» αποστολή και στόχο τη νίκη, αναχώρησαν σήμερα, Τρίτη (10/10) στις 13:30, από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στις 15:40, από το «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό τη γειτονική χώρα και την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» της σεζόν κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Ξεκινάμε, αύριο, το ευρωπαϊκό μας φετινό ταξίδι απέναντι σε μια ομάδα που φέτος έχεις χτίσει ένα ρόστερ με αξιώσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα. Σίγουρα, θα πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα δυνατοί στην άμυνα και να περιορίσουμε τις δύο χειρίστριες που έχουν και δημιουργούν όλες τις καταστάσεις. Είναι μια ομάδα που σκοράρει κατά μέσο όρο 90 πόντους ανά παιχνίδι και είναι ο στόχος μας να περιορίσουμε κατά πολύ την παραγωγικότητα τους. Από εκεί και πέρα, αν νιώθουμε καλά αμυντικά, σίγουρα και στην επίθεση θα βρούμε πιο εύκολα τις λύσεις και τις συνεργασίες που θέλουμε».

Άννα Σπυριδοπούλου: «Ξεκινάμε τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια για φέτος με αντίπαλο μια τουρκική ομάδα πολύ καλή, η οποία έχει μια πολύ δυνατή έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα και θέλουμε μια καλή εμφάνιση».