ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Στροφή» στο πρωτάθλημα

Τρεις μέρες μετά το παιχνίδι με τη Σέπσι στο Σφάντου Γκεόργκε της Ρουμανίας, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυριακή (17/12, 14:30) τον Αθηναϊκό στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος, έχουν ως στόχο να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να προετοιμαστούν όσο κατάλληλα γίνεται, για να είναι έτοιμες στο δεύτερο αγώνα με τη Σέπσι (21/12, 18:00) για τα μπαράζ του Eurocup.

Πέρα από την απουσία της Αφροδίτης Κοσμά, η οποία συνεχίζει τη θεραπεία της, ο Κώστας Μίσσας έχει τις παίκτριές του σε καλή κατάσταση, με την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό να είναι η ίδια με αυτήν που ταξίδεψε στη Ρουμανία.

Αναλυτικότερα, ο Θρύλος θα παίξει απέναντι στην ομάδα του Βύρωνα με τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, δήλωσε στο osfp.gr: «Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ταξίδι και βέβαια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Ρουμανία. Πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να είμαστε έτοιμοι, διότι έχουμε υποχρεώσεις και στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Καθαρίσαμε» το μυαλό μας και προσπαθήσαμε να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε περισσότερο νοητικά και μπαίνοντας στο ρυθμό του πρωταθλήματος, να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί.

Το θέμα είναι να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό και όχι με τη Σέπσι. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει άλλη λογική».