ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έναρξη προπονήσεων ιστιοπλοΐας και κωπηλασίας

Η νέα σεζόν για τα Ναυταθλητικά τμήματα του Ολυμπιακού ξεκίνησε, την περασμένη Παρασκευή (8/9). Τα τμήματα ιστιοπλοΐας και κωπηλασίας των Ακαδημιών του Θρύλου, για μία ακόμη χρονιά, είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς αθλητές, με υψηλούς στόχους, νέες προκλήσεις και φυσικά, πολύ παιχνίδι, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων προπονητών. Την «ερυθρόλευκη» ναυταθλητική οικογένεια αναλαμβάνουν και καθοδηγούν και φέτος καταρτισμένοι και έμπειροι προπονητές, με γνώμονα, τόσο τον διδακτικό-αθλητικό, όσο και τον παιδαγωγικό τους ρόλο.

Ιστιοπλοΐα (Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στο Μικρολίμανο):

Έναρξη προπονήσεων: 8/9

Κατηγορίες σκαφών: ILCA, BUG, OPTIMIST

Προπονητές: Αντώνης Τσότρας, Κωνσταντίνα-Μαρία Νησιώτη

Εγγραφές (από 6 ετών)

Πληροφορίες: 2104190902-4134674, 6947379188 

Κωπηλασία (Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στην Πλατεία Αλεξάνδρας):

Έναρξη προπονήσεων: 8/9

Τμήματα: Ακαδημία, Αγωνιστικό, Ενηλίκων

Επικεφαλής προπονητής: Τάσος Μαρίνος

Πληροφορίες: 2104190902-4134674, 6947379188 

Δηλώσεις:

Αντώνης Τσότρας (προπονητής ιστιοπλοΐας): «Ξεκινήσαμε μαζί με την Κωνσταντίνα Νησιώτη στις Ακαδημίες, αυτό το Σαββατοκύριακο. Ευελπιστούμε, η νέα χρονιά να μας βρει υγιείς και μέσα από τις αρχές του αθλητισμού και των ιδεών που διέπουν τον Ολυμπιακό, να συστήσουμε στα παιδιά ένα τρόπο ζωής και σκέψης, τέτοιον ώστε να εξελιχθούν πρώτα σαν άνθρωποι και στη συνέχεια, σαν αθλητές και πρωταθλητές. Το μότο μας, άλλωστε, είναι πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές! Καλούμε τους γονείς, να φέρουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες μας, αλλά γενικότερα, στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, που δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο. Οι δραστηριότητές μας είναι κυρίως τα Σαββατοκύριακα, οπότε σας περιμένουμε στο Μικρολίμανο. Διαχρονικά, ο Ολυμπιακός έχει βγάλει σπουδαίους πρωταθλητές και αυτό θέλουμε, να φτιάξουμε πρώτα καλούς ανθρώπους και στη συνέχεια, τους πρωταθλητές του μέλλοντος, που θα προοδεύσουν στον ιστιοπλοϊκό κόσμο».

Κωνσταντίνα-Μαρία Νησιώτη (προπονήτρια ιστιοπλοΐας): «Ξεκίνησε η φετινή χρονιά της ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού. Μία ακόμη χρονιά που εμείς, οι προπονητές, θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά, ώστε να αγαπήσουν αρχικά το άθλημα και τον αθλητισμό. Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές είναι το μότο μας, οπότε θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά τις αξίες του αθλητισμού και πάνω από όλα, θέλουμε να τα εξελίξουμε σαν ανθρώπους! Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το επίπεδο της δουλειάς μας είναι υψηλό, τα παιδιά έχουν να μάθουν πολλά εδώ, στις Ναυταθλητικές μας εγκαταστάσεις στο Μικρολίμανο. Προσωπικά, είναι η δεύτερη μου χρονιά στον Ολυμπιακό, πέρα από την Ακαδημία, είμαι και στην αγωνιστική ομάδα του Optimist και είναι πραγματικά, μεγάλη μου τιμή. Η μεγαλύτερη μου ικανοποίηση, όμως, είναι να βλέπω τα παιδιά να προοδεύουν, με ό,τι ασχολούνται. Και αυτό θέλω να καταφέρω και στον Ολυμπιακό».