ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Αναχώρησε για Ουγγαρία ο Θρύλος!

Mε τελικό προορισμό το Μίσκλοτς και ενδιάμεση στάση την Κωνσταντινούπολη, αναχώρησε την Τετάρτη (3/11) το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (4/11, 18:00) την Αλούιβεντ Μίσκολτς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup και στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Εβίνα Σταμάτη, Τάνια Χαλιβέρα, Ζωή Δημητράκου, Στέλλα Φουράκη, Εβίνα Μάλτση, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Λικέντρα Τζόνσον, Αφροδίτη Κοσμά, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Πέλη Παπαμιχαήλ, Λινέτα Κάιζερ, Κατερίνα Μπαρτόνοβα.  Εκτός έμειναν η Νατάσα Γκοτζή και η Μαρί-Ρόζα Μπόνη.

Καπογιάννη: «Έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη η ομάδα»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Μίσκολτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Θα δώσουμε το δεύτερο παιχνίδι μας στην Ευρώπη και πρώτο εκτός έδρας. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να διεκδικήσει τη νίκη που αποτελεί και τον στόχο μας. Σίγουρα το έργο μας δεν είναι εύκολο αφού ο αντίπαλός μας είναι δυνατός στην έδρα του»