ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Απόλυτη επιτυχία στο «1ο Τουρνουά Beach Volley»

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «1ο Τουρνουά Beach Volley» που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός στις νέες εγκαταστάσεις της Πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια τόσο σε συμμετοχή όσο και σε προσέλευση αφού αρκετοί θεατές παρακολούθησαν τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο. Στο διήμερο των αγώνων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Beach Volley του Ολυμπιακού, διεξήχθησαν συναρπαστικές αναμετρήσεις τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες. Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, πραγματοποιήθηκαν αμφίρροποι αγώνες, με δυνατές μάχες στο φιλέ, αφού πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Οι νικητές παρέλαβαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης, BIKOΣ, ΜOLTEN, UVEX, Ofarmakopoiosmou.gr καθώς και δώρα έκπληξη από τον Ολυμπιακό! Τέλος τους αγώνες της Κυριακής παρακολούθησαν οι αθλητές του τμήματος βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης και Νίκος Ζουπάνης και η Ειρήνη Κοκκινάκη από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου.

Μαντούβαλος: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση που υλοποίησε το όνειρο που είχαμε»

Ο Υπεύθυνος του τμήματος Beach Volley και Team Manager του Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Νίκος Μάντουβαλος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την διεξαγωγή του 1oυ Τουρνουά Beach Volley που διοργάνωσε ο σύλλογός μας. Οι συμμετοχές πήγαν πολύ καλά σε αντρικό, γυναικείο και μικτό. Αυτό μας δίνει, δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε με την πραγματοποίηση και άλλων διοργανώσεων στο μέλλον. Ευχαριστούμε τη διοίκηση που υλοποίησε το όνειρο που είχαμε για την δημιουργία του τμήματος Beach Volley. Ευχαριστούμε επίσης τον Κώστα Ταμπουρατζή και την Αρετή Τέζα γιατί στα πρώτα μας βήματα, μας βοήθησαν πολύ με την τεχνογνωσία τους. Επίσης τον Δήμο Πειραιά και τον ΟΠΑΝ, που είμαι και μέλος του, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην Πλαζ Βοτσαλάκια, τις οποίες διαμόρφωσε ο Ολυμπιακός σε τέτοιο βαθμό που μπορούν να φιλοξενηθούν ακόμα και πανελλήνια πρωταθλήματα Μάστερ. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του Τουρνουά, UVEX, MOLTEN, ΒΙΚΟΣ, Ofarmakopoiosmou.gr για την υποστήριξή τους».

Μαμάης: «Θα γίνει θεσμός στο Ελληνικό βόλεϊ αυτό το Τουρνουά»

Ο προπονητής του τμήματος Beach Volley του Ολυμπιακού, Γιάννης Μαμάης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:  «Ως 1ο Τουρνουά Beach Volley, έχει στεφθεί με επιτυχία, αφού παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο για να το επικοινωνήσουμε οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Χαιρόμαστε πάρα πολύ ως Ολυμπιακός για τα πολύ καλά σχόλια που έχουν κάνει όλοι οι συμμετέχοντες. Για την ποιότητα της άμμου αλλά και για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων που μας παραχώρησε ο Δήμος Πειραιά και διαμόρφωσε ο σύλλογος μας.  Ο Ολυμπιακός δημιούργησε το τμήμα του Beach Volley και από όλα αυτά το οποία είδαμε αυτό το διήμερο είμαστε σίγουροι ότι αυτό το Τουρνουά θα γίνει θεσμός στο Ελληνικό βόλεϊ. Συνεχίζουμε τη δουλεία που κάνουμε με μικρούς και μεγάλους οι οποίοι μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος στο σύλλογο μας».

 Τέζα: «Εντυπωσιασμένοι από τη συμμετοχή του κόσμου»

Η Αρετή Τέζα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τη συμμετοχή του κόσμου αλλά και από το επίπεδο των αγώνων, τόσο στο ομαδικό όσο και στο ατομικό. Αυτό το διήμερο έγιναν πολύ όμορφα παιχνίδια, τα οποία κρίθηκαν στο τάι μπρέικ και όλοι όσοι συμμετείχαν το χάρηκαν».