ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Από την Ιταλία στο Ηράκλειο!

Μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπρέσια για την 3η αγωνιστική του Champions League, το ενδιαφέρον για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στρέφεται στο πρωτάθλημα. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ το Σάββατο (2/12, 17:00) στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Οι «ερυθρόλευκοι» που επέστρεψαν από την Πέμπτη (30/11) στη βάση τους, ταξιδεύουν αυθημερόν το Σάββατο με προορισμό το Ηράκλειο. Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο του Θρύλου είναι η απουσία αγωνιστικών προβλημάτων.

Δερβίσης: «Με σοβαρότητα όπως σε κάθε ματς»

Ο Γιώργος Δερβίσης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Προερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη για το Champions League μέσα σε μια δύσκολη έδρα επί ενός πολύ ικανού αντιπάλου. Ωστόσο επειδή ο φετινός μαραθώνιος στην ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι μακρύς έχουμε αφήσει πίσω μας τη νίκη επί της Μπρέσια. Κόντρα στον ΟΦΗ θα είναι ένα ακόμα συνηθισμένο παιχνίδι πρωταθλήματος με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Εμείς θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αποτελούν οι: Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Δαλμάρας, Πρέκας