ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για την πρόκριση κόντρα στον Μακεδονικό!

«Στροφή» στο Κύπελλο, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή». Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Τρίτη (7/11), τον Μακεδονικό στις 18:00, στο Δ.Α.Κ. Συκεών στο πλαίσιο της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.  Στόχος του Θρύλου είναι η νίκη η οποία ισοδυναμεί με πρόκριση στον Β' Γύρο, όπου θα συναντήσει τον ΓΑΣ Κίλκις (20/12) εκτός έδρας για τους «16» της διοργάνωσης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Μακεδονικό αποτελούν οι:Στούμπης, Κωστακίδης, Φάμπατς, Μισηαλίδης, Λιόλιος, Κανδύλας, Σκρόμπιτς, Τζηράς, Χάλαρης, Καραμπουρνιώτης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Τσακνής, Παπαδόπουλος. Εκτός έμειναν οι Αλβανός, Σανίκης, Τσιλιμπάρης, Λεωνίδας και ο τραυματίας Ασβεστάς.

Κανδύλας: «Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο»

Ο Πέτρος Κανδύλας ενόψει της αναμέτρησης με τον Μακεδονικό δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και θα δώσουμε το 100%. Η αναμέτρηση αυτή θα αποτελέσει μια καλή προετοιμασία ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού που μας περιμένει την Παρασκευή στο Άργος με τον Διομήδη».