ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Βουδαπέστη ο Θρύλος για τον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό!

Στην Ουγγαρία βρίσκεται, από την Παρασκευή (19/4) το μεσημέρι, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Ο Θρύλος έχει μπροστά του μία σπουδαία ευρωπαϊκή πρόκληση, καθώς το Σάββατο (20/4) το μεσημέρι, ρίχνεται στη «μάχη» των «4» του EHF European Cup! Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί, στις 7:50, με προορισμό τη Βουδαπέστη, για τον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό στην έδρα της Φερεντσβάρος. Αύριο στις 15:00, η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς, η οποία είναι αήττητη στο φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, με «οκτώ στα οκτώ», αντιμετωπίζει την ισχυρή Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, στο πρώτο ματς της φάσης των «4» του European Cup, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, το άλλο Σάββατο (27/4), στην Ηλιούπολη.

Δηλώσεις:

Ζέλικο Μπάμπιτς: «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί ο αντίπαλός μας είναι μια έμπειρη και καλή ομάδα. Πολύ καλή ομάδα, ειδικά στο μισό γήπεδο και στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία, για να πετύχουμε ένα εύκολο γκολ. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και η πρώτη ευκαιρία να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Γιώργος Παπαβασίλης: «Το Σάββατο, αντιμετωπίζουμε τη Φερεντσβάρος, μία πολύ καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται δίκαια στις τέσσερις καλύτερες της διοργάνωσης. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θεωρώ, ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει του επαναληπτικού εντός έδρας αγώνα».