ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ!

Προβάδισμα στη «μάχη» του πρωταθλήματος θέλει να αποκτήσει και πάλι, την Κυριακή (21/4), η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, ώρα 13:00 (OSFP TV), για τον τρίτο τελικό της Α1, με στόχο το 2-1. Μετά την ήττα (68-65) στο δεύτερο ματς στην έδρα των «πράσινων», τα κορίτσια του Θρύλου επιστρέφουν στο ΣΕΦ, όπου θέλουν να «πάρουν» τον τρίτο τελικό, ώστε να κάνουν το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τα εισιτήρια!

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Έχουμε αφήσει πίσω μας το αποτέλεσμα του προηγούμενου παιχνιδιού και προετοιμαζόμαστε να βγάλουμε την αντίδραση που θέλουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί αμυντικά και να κερδίσουμε κάθε μάχη στα ριμπάουντ. Επιθετικά, να μειώσουμε κάποια κακά διαστήματα, να παίξουμε ομαδικά και να δημιουργήσουμε σκορ. Θα είναι ένα ματς, που χρειάζεται υψηλή συγκέντρωση και ενέργεια και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη με τη βοήθεια των φιλάθλων μας στο γήπεδο».

Μπρουκ Γουίλιαμς: «Ο τρίτος τελικός θα είναι εξίσου δύσκολος, όπως και ο πρώτος. Είναι ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, το ξέρουμε αυτό. Χάσαμε μια ευκαιρία να κάνουμε το 2-0, όμως το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, για να κερδίσουμε το παιχνίδι και όλα εξαρτώνται από εμάς. Είμαστε έτοιμες να βγούμε και να παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα στο παρκέ, για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το 2-1, αποκτώντας ξανά το προβάδισμα».

Video

Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ | 3ος Τελικός, Α1 Μπάσκετ Γυναικών 2023/24