ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το Σάββατο (16/12), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Στις 20:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, για την εξ' αναβολής 3η αγωνιστική της Handball Premier, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο. Στο απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού χάντμπολ, οι «ερυθρόλευκοι», που είναι αήττητοι φέτος, «τρέχοντας» ένα σερί «15 στα 15» σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλουν το «διπλό» στην έδρα των «κιτρινόμαυρων», ώστε να «σκαρφαλώσουν» μόνοι πρώτοι στην κορυφή του πρωταθλήματος, με «11 στα 11». Φέτος, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο αθλητικό κέντρο «Δαΐς», στον τελικό του Super Cup και επικράτησε με 26-25, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Ένα παιχνίδι έχει απομείνει για να τελειώσει ο πρώτος γύρος, ένα ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η ομάδα έχει βγάλει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, οπότε ελπίζω και θέλω και αύριο, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να καταθέσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Είναι ένα ντέρμπι εκτός έδρας, πιστεύω όλα να πάνε καλά, να ευχαριστηθεί θέαμα ο κόσμος του χάντμπολ. Είμαστε 100% έτοιμοι και θα δώσουμε το μάξιμουμ, για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι ο τελευταίος αγώνας για το 2023, θέλουμε μια καλή εμφάνιση, ώστε να επιβραβεύσουμε τους εαυτούς μας για τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει, αλλά και για να δώσουμε στον κόσμο μας χαρά».

Πέτρος Κανδύλας: «Μπροστά μας έχουμε το τελευταίο και πιο σημαντικό ματς, για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και όπως γίνεται συνήθως σε αυτά τα ντέρμπι, ο νικητής κρίνεται στις λεπτομέρειες. Εμείς, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό τον καιρό και ευελπιστούμε σε μια μεγάλη νίκη, για να κλείσουμε τη χρόνια με τον καλύτερο τρόπο».