ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με την Τζιρόνα στη Γλυφάδα

Χωρίς να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Τζιρόνα (04/01, 18:00) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας, στην πρώτη αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα για την φάση των «16» του Eurocup.
Ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας,  με τις αθλήτριες του Κώστα Μίσσα να είναι ήδη μέσα στους στόχους της χρονιάς και να θέλουν να πραγματοποιήσουν μια ακόμα υπέρβαση στη συνέχειά της.

Σκοπός του Θρύλου είναι η νίκη και η διατήρηση μίας διαφοράς ασφαλείας, για το δεύτερο αγώνα των δύο αντιπάλων στις 11 Ιανουαρίου στην Ισπανία.  Οι «ερυθρόλευκες» είναι έτοιμες,  το τεχνικό τιμ δεν μετράει απουσίες και με την συμπαράσταση του κόσμου του ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Eurocup.

Η αποστολή για το παιχνίδι με την Τζιρόνα αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.