ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ξεκινάνε για το πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκες»

Το Σάββατο (21/10) στις 17:00 από το Παπαστράτειο, κόντρα στον Εθνικό ξεκινάει η πορεία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 5ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 9ου συνολικά. Η αναμέτρηση με τυπικά γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Κατά τα λοιπά από την Κυριακή (22/10) μέχρι την Πέμπτη (26/10) θα διεξαχθεί προετοιμασία με την Ούγγρικη, Ντουναϊβάρος με κοινές προπονήσεις και φιλικά στο Παπαστράτειο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της πρεμιέρας αποτελούν οι:

Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου , Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου , Έμολο, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά , Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε στο osfp.gr: « «Είμαστε στην εξέλιξη της προετοιμασίας και περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα τα φιλικά με την Ούγγρικη ομάδα. Φέτος η ομάδα μας είναι ενισχυμένη και έχει στόχο όπως πάντα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου που για πρώτη φορά θα γίνει φέτος και η παρουσία στο Final 4 της Ευρώπης. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλες οι αθλήτριες και να δουλεύουμε το ίδιο συγκεντρωμένα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».