ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρεμιέρα με Κύπελλο!

Την Παρασκευή  στις 16:00 οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τη Νίκη Λευκάδας εκτός έδρας, σε νοκ άουτ αγώνα στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο στόχος για τον Ολυμπιακό είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» «στρατόπεδο» περιμένουν την επίσημη πρεμιέρα της ομάδας.

Οι αθλήτριες που θα ταξιδέψουν στη Λευκάδα είναι οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Ιβόν Άντσερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά και Στέλλα Καλτσίδου.

Εκτός αποστολής έμεινε η Κατερίνα Σωτηρίου λόγω μιας ψύξης που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού ΣΦΠ, κ. Καπογιάννη δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου μας (osfp.gr) τα εξής:

"Είναι η πρώτη επίσημη υποχρέωση της ομάδας για το Κύπελλο Ελλάδας στη Λευκάδα. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε με το καινούργιο μας πρόσωπο και να παίξουμε ένα επίπεδο παραπάνω μπασκετικά. Είναι αρχή της σεζόν όμως ξεκινάμε με πολύ θετική ψυχολογία και πάμε εκεί να κάνουμε την πρώτη μας νίκη απέναντι  σε ένα αντίπαλο που έχει δείξει ότι άξια έμεινε στην κατηγορία. Ήταν πέρυσι στο Final-4 του Κυπέλλου. Έχει αποδείξει ότι έχει πολύ δυνατή έδρα και επίσης έχει αποδείξει ότι έχει και συνέχεια στο χώρο, άρα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και να ξεκινήσουμε με το δεξί."