ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων σε Κύπελλο Ελλάδας και EuroCup σειρά παίρνει το πρωτάθλημα για την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (14/10, 12:00) τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος του Θρύλου είναι η νίκη στην πρεμιέρα η οποία θα είναι η 8η σε ισάριθμα ματς σε 3 χρόνια, κόντρα στις «πράσινες» και η 31η διαδοχική επί του Παναθηναϊκού στα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο αφορούν την απουσία της Εβίνας Μάλτση.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικότρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Δήλωση Ελένης Καπογιάννη

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα. Ο στόχος μας είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση, ειδικότερα κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο».

Δήλωση Αφροδίτης Κοσμά

Αφροδίτη Κοσμά: «Ξεκινάει το πρωτάθλημα και πάμε για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Μετά την πρεμιέρα στο EuroCup και την καλή εμφάνιση επί της Γκορζόβ, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Ανάλογη συνέχεια επιθυμούμε το Σάββατο στο πρωτάθλημα και από κει και πέρα θα στρέψουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα με την Μπεσίκτας».