ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρώτος τελικός με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη!

Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος, με στόχο τον δεύτερο τίτλο της σεζόν 2023-24 (μετά το Κύπελλο Ελλάδας) ρίχνεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, το Σάββατο (13/4). Συγκεκριμένα, στις 19:00 (OSFP TV), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πρώτο τελικό της Volley League, με στόχο το 1-0 στη σειρά και το πρώτο, από τα τρία βήματα, για τον τίτλο. Στη συνέχεια, την Τετάρτη (17/4, 17:30), οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι θα δώσουν τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος στην έδρα των «πράσινων».

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τα εισιτήρια!

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Οι δύο καλύτερες ομάδες θα παλέψουν για το πρωτάθλημα και θέλουμε να αλλάξουμε το περσινό αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να… πολεμήσουμε! Ξέρουμε, ότι θα είναι μακρύς και σκληρός αγώνας, για αυτό και χρειαζόμαστε υπομονή και ταυτόχρονα, επιθετική στάση. Θέλω να πω στον κόσμο μας, τα λέμε στο Ρέντη, αύριο, σας περιμένουμε να μας στηρίξετε».

Γιας Νίζετιχ: «Οι τελικοί θα είναι καταπληκτικοί, ανάμεσα στις πιο δυνατές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε σίγουρα, θα δούμε υψηλό επίπεδο βόλεϊ και ωραίο θέαμα. Είμαστε έτοιμες και ενθουσιασμένες να ξεκινήσουμε την τελική σειρά. Θα δώσουμε τα πάντα, για να πάρουμε τον δεύτερο τίτλο της σεζόν! Είμαι πολύ σίγουρη και χαρούμενη για τη δουλειά μας μέχρι εδώ και πιστεύω, ότι είμαστε σε μια εξαιρετική στιγμή ως ομάδα, για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον τελικό».

Video

Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ | 1ος Τελικός Volleyleague Γυναικών 2023/24