ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Έδεσσα για την έβδομη νίκη!

Με μοναδικό στόχο την έβδομη νίκη στο πρωτάθλημα η ομάδα Χάντμπολ του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.» -Ομίλου Ξυνή αντιμετωπίζει το Σάββατο (25/11, 18:00) τον Αερωπό Έδεσσας εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι Πειραιώτες που είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ, έχουν την ευκαιρία να αποσπαστούν ως μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την αποστολή του Θρύλου για το παιχνίδι με τον Αερωπό αποτελούν οι: Τσιλιμπάρης, Τσακνής, Στούμπης Κωστακίδης, Σανίκης, Κρητικός, Κανδύλας Μισαηλίδης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης Καραμπουρνιώτης, Αλβανός, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Τζηράς, Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας ενόψει του αγώνα με τον Αερωπό Έδεσσας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι μεγάλο κίνητρο να παραμείνουμε μόνοι πρώτοι στην κορυφή απλά αυτό περνάει από μια έδρα που παραδοσιακά όλες οι ομάδες δυσκολεύονται. Είμαστε όμως 100% έτοιμοι και διαβασμένοι, ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και θέλουμε από την αρχή να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο και να διακινδυνεύσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Νίκος Κρητικός δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Έδεσσας έχεις δείξει ότι είναι ανταγωνιστική και ίδιαίτερα στην έδρα της. Για να πάρουμε τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει την πρώτη θέση, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι και στα 60 λεπτά του αγώνα».