ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη «μάχη» του πρωταθλήματος ο Θρύλος!

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος ρίχνεται, το Σάββατο (7/10), η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ξεκινούν τη φετινή τους πορεία στην Α1 από τα Ιωάννινα, όπου το απόγευμα, στις 17:00, αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ, για την 1η αγωνιστική. Μετά τη νίκη (97-51) επί του Αθηναϊκού στο ΣΕΦ, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και την πρόκριση στα προημιτελικά, τα κορίτσια του Θρύλου κάνουν πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα, στο οποίο θέλουν να «μπουν» με το «δεξί», περνώντας νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΣ. Υπενθυμίζεται, ότι στα μέσα Σεπτεμβρίου, οι «ερυθρόλευκες» του Θάνου Νίκλα έδωσαν δύο φιλικά με τον ΠΑΣ στην ηπειρώτικη πόλη και επικράτησαν και στα δύο, με 80-59 και 80-77.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Ξεκινάμε, το Σάββατο, τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων. Θέλουμε να δείξουμε απέναντι σε μια καλή έδρα και ομάδα, υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης, να πιάσουμε υψηλή απόδοση, κυρίως αμυντικά και να δείξουμε τη διάθεση μας από την άμυνα. Είναι πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, θέλουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση και θα δώσουμε το 100%».

Ιωάννα Δίελα: «Είναι η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, για φέτος, εκτός έδρας με τα Γιάννενα. Από το προηγούμενο παιχνίδι στο Κύπελλο με τον Αθηναϊκό, θέλουμε να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας σε άμυνα και επίθεση, μιας και οι τραυματισμοί που είχαμε στην ομάδα έχουν ξεπεραστεί. Με την ομάδα των Ιωαννίνων παίξαμε δυο φιλικά την περίοδο της προετοιμασίας, άρα έχουμε εικόνα στο που πρέπει να στοχεύσουμε. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή και συγχρόνως, σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία».