ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συνέχεια με Χανιά

Μετά την νίκη κόντρα στο Αννόβερο, η ομάδα πόλο των Ανδρών του Ολυμπιακού αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Χανιά για το πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες ταξιδεύουν στα Χανιά, όπου το Σάββατο (03/03 16:00), αντιμετωπίζουν την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο την 16η τους νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις (εκκρεμεί η εξ' αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ).
 
Η αποστολή του Θρύλου αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Δελακάς, ενόψει της αναμέτρησης με τα Χανιά δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Στο παιχνίδι με τα Χανιά σημασία έχει να έχουμε ρυθμό αγώνων, εν όψει και του επόμενου ευρωπαϊκού παιχνιδιού με τη Βουδαπέστη. Επόμενος στόχος μας είναι το κύπελλο και θέλουμε να συνεχίσουμε σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα. Δεν θα είναι δύσκολο για εμάς το παιχνίδι του Σαββάτου. Θέλουμε να παίξουμε σωστά, σοβαρά και συγκεντρωμένα και να πάρουμε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα».