Skip to main content
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2024-2025: 21792
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2024-2025: 6083

07 December 2023

Η κοπή της πίτας σε οικογενειακό κλίμα!

Σε απολύτως οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των αγωνιστικών τμημάτων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην αίθουσα του «Vammos» στο Γηπέδο «Γ. Καραϊσκάκης» . Ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης λόγω των υποχρεώσεών του με το ποδοσφαιρικό τμήμα (σ.σ. συνόδευσε την ομάδα στην Κρήτη για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανιά), δεν έδωσε το παρών στην κοπή της πίτα των αγωνιστικών τμημάτων. Από κει και πέρα  το παρών στην πολύ όμορφη εκδήλωση, έδωσαν οι αθλητές και τα προπονητικά επιτελεία όλων των τμημάτων του συλλόγου μας, ενώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός παρευρέθηκαν οι κ.κ. Δημήτρης Αγραφιώτης , Κωνσταντίνος Καρδιασμένος και Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος. Aπό πλευράς διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.  στο κεντρικό πάνελ κάθισαν ο επίτιμος πρόεδρος κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, o αντιπρόεδρος κ. Βαγγέλης Μεσσάρης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Μιχάλης Υδραίος και ο επίτιμος Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Δαλέζιος. Από το «πόντιουμ», η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας του Ολυμπιακού κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, συντόνιζε την εκδήλωση.  Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου μας κ. Μιχάλης Υδραίος τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ολυμπιακού σας καλωσορίζόυμε στην εκδήλωση, σας ευχόμαστε καλή χρονιά με επιτυχίες ανάλογες με όσες έχουμε πανηγυρίσει όλα αυτά χρόνια». Ο κύριος Υδραίος, μετέφερε και το μήνυμα του κ. Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος ευχήθηκε καλή ολυμπιακή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για όλους τους αθλητές. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μεσσάρης που απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό ενώ ακολούθησε η τοποθέτηση του επίτιμου Γενικού Γραμματέα κ. Γιάννη Δαλέζιου ο οποίος στάθηκε στη σπουδαιότητα των  τίτλων που κατακτούν τα τμήματα του Ολυμπιακού αλλά και στην σημαντική ενίσχυση που προσφέρουν οι φίλαθλοι μας οι οποίοι αποτελούν τον μεγάλο «αιμοδότη» για το σύλλογό μας.  Ο κ. Γιάννης Δαλέζιος στον οποίο ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή τα  μέλη του Δ.Σ. και όλα τα στελέχη των ομάδων τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποτελεί τον μεγάλο αιμοδότη του συλλόγου μας και προσφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο εμείς καλούμαστε να διαχειριστούμε ορθολογικά και με τέτοιο τρόπο ώστε να πρωταγωνιστούν παντού τα τμήματά μας».

Στη συνέχεια ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας Λεωνίδας Θεοδωράκακης, έκανε τον απολογισμό της σεζόν τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Καλωσορίζω όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού στη σημερινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την προηγούμενη σεζόν ο σύλλογος μας διέπρεψε σε όλα τα αθλήματα κατακτώντας τίτλους, ενώ ενδεικτική είναι και η πιο πρόσφατη διάκριση που ήρθε για δυο αθλητές μας, την Ρομπέρτα Μπιανκόνι που αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια στην Ευρώπη και τον Γιάννη Φουντούλη που ψηφίστηκε ως δεύτερος καλύτερος παίκτης. Είναι τιμή για όλους να ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ελπίζουμε ότι και τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε θα πανηγυρίσουμε πολλές ακόμα επιτυχίες». 

Οι δέκα τυχεροί!

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν αναλυτικά οι: Αντρέι Σπίνου (βόλεϊ Ανδρών), Γιόζιπ Πάβιτς (πόλο Ανδρών, απουσίαζε δικαιολογημένα και το φλουρί παρέλαβε ο έτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Στέφανος Γαλανόπουλος), Μαρία Σώρα (πόλο Γυναικών), Κωνσταντίνα Βλαχάκη (βόλεϊ Γυναικών), Όλγα Χατζηνικολάου (μπάσκετ Γυναικών), Γιώργος Χριστοφοράκης (προπονητής πινγκ πονγκ), Στέλιος Φιλόπουλος (προπονητής Κολύμβησης), Κυριάκος Πολυδούλης (Πολεμικές Τέχνες-Ταε Κβο Ντο), Κωνσταντίνα Κοντραφούρη (Ναυταθλητικά-Κωπηλασία),  Στέργιος Κουτσούκης (Στίβος). Οι 10 τυχεροί κέρδισαν από μια δωροεπιταγή αξίας 250 ευρώ από το κατάστημα RED STORE, ενώ η υπέρτυχερή μεταξύ των 10, Κωνσταντίνα Κοντραφούρη, μετά από σχετική κλήρωση, κέρδισε ένα πενθήμερο ταξίδι στο Παρίσι για 2 άτομα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Grefis Travel.

Ο απολογισμός των τμημάτων από την Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Η Γενική Διευθυντρια του συλλόγου μας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη στην ομιλία της πριν την έναρξη της διαδικασίας, έκανε τον απολογισμό των τμημάτων για την χρονιά που πέρασε τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Η κορυφαία στιγμή της περσινής σεζόν για τον Ολυμπιακό ήταν αναμφίβολα η κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, από την ομάδα πόλο Γυναικών. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη μας έκαναν υπερήφανους το αξέχαστο βράδυ της 25ης Απριλίου στο Παπαστράτειο,  στον μεγάλο τελικό κόντρα στην επί 3 χρόνια αήττητη Σαμπαντέλ την οποία νίκησαν με 10-9 και σκαρφάλωσαν στην κορυφή της Ευρώπης. Στη συνέχεια κατέκτησαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα ενώ στις 20 Νοεμβρίου κέρδισαν και το Σούπερ Καπ και αναδείχθηκαν υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης. Παράλληλα την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τόσο στο Πόλο Ανδρών όσο και στο Βόλεϊ Γυναικών. Και τα δυο νταμπλ ήρθαν με χαρακτηριστική ευκολία, ενδεικτική του πόσο έχει ξεφύγει ο σύλλογος μας από τους Εν Ελλάδι ανταγωνιστές του. Στο βόλεϊ Ανδρών κατακτήθηκε ο τίτλος του League Cup και χάθηκαν μετά από δυο σερί νταμπλ το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η σύντομη παρένθεση θα κλείσει φέτος και ότι θα επιστρέψουμε στην κορυφή. Εκτός από τους τίτλους που προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες και στη συντριπτική  πλειοψηφία των υπόλοιπων αγωνιστικών τμημάτων που διατηρεί αφού πολλές ήταν οι διακρίσεις και στα τμήματα υποδομών  στις οποίες θα αναφερθούμε την προσεχή Δευτέρα…

Συγκεκριμένα στην Κολύμβηση, ο Θρύλος  παρέμεινε στον θρόνο του κατακτώντας το 56ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και 20ο συνεχόμενο, προσθέτοντας έτσι ακόμα ένα διαμάντι στο στέμμα του αυτοκράτορα της Ελληνικής κολύμβησης. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες κατέκτησαν την πρώτη θέση. Στην γενική βαθμολογία ο Ολυμπιακός πρώτος με 405 βαθμούς και 54 συμμετοχές.

Στην Πυγμαχία, η Αντωνία Παπουτσάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των 54 κιλών, κερδίζοντας τον τίτλο μέσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Έναν τίτλο που διατήρησε και φέτος στην κατοχή της. Όσον αφορά την Ιστιοπλοΐα,  για 19η συνεχόμενη χρονιά στην πολυετή και γεμάτη επιτυχίες καριέρα του ο Αιμίλιος Παπαθανασίου κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας ΣΤΑΡ. Αυτό αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά και τα διεθνή δεδομένα. «Ερυθρόλευκο»... βάφτηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Οι αθλητές Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, Βάσω Βουγιούκα και Γιώργος Τσουρούτας κατέκτησαν το πρωτάθλημα δια... περιπάτου μετά από πολύ καλές εμφανίσεις και έκαναν το νταμπλ αφού νωρίτερα στη σεζόν είχαν κατακτήσει και το Κύπελλο. Ενώ και στην Κωπηλασία, πολύ καλή ήταν η παρουσία του τμήματος στο 81ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε  στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά,  ο απολογισμός της οποίας ήταν 1 χρυσό, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια. Την πρωτιά κατέλαβε ο Διονύσης Αγγελόπουλος στο σκιφ Ανδρών. Τέλος στον Στίβο ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας Κλειστού Στίβου». Στη συνέχεια η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς για τη σημαντική ενίσχυση που προσφέρουν. Συγκεκριμένα τον μεγάλο χορηγό  του Ολυμπιακού, την εταιρία Novibet για την υλική και ηθική βοήθεια και στήριξη. Τον Όμιλου του Ιατρικού Αθηνών, τον μεγαλύτερο όμιλο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ελλάδα. Τον όμιλο Nova-Forthnet και πιο συγκεκριμένα τα κανάλια Νovasports για την συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους με την οποία συντελούν στην προβολή και προώθηση των ερασιτεχνικών αθλημάτων.  Και τέλος στους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηρικτές, τις εταιρίες Vechro, Porto Petrol, Ασφάλιες ΜΙΝΕΤΤΑ, Grefis Travel, Europ car, Giovanti Travel και Greek Padel Academy.

 

Σε απολύτως οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των αγωνιστικών τμημάτων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην αίθουσα του «Vammos» στο Γηπέδο «Γ. Καραϊσκάκης» . Ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης λόγω των υποχρεώσεών του με το ποδοσφαιρικό τμήμα (σ.σ. συνόδευσε την ομάδα στην Κρήτη για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανιά), δεν έδωσε το παρών στην κοπή της πίτα των αγωνιστικών τμημάτων. Από κει και πέρα  το παρών στην πολύ όμορφη εκδήλωση, έδωσαν οι αθλητές και τα προπονητικά επιτελεία όλων των τμημάτων του συλλόγου μας, ενώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός παρευρέθηκαν οι κ.κ. Δημήτρης Αγραφιώτης , Κωνσταντίνος Καρδιασμένος και Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος. Aπό πλευράς διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.  στο κεντρικό πάνελ κάθισαν ο επίτιμος πρόεδρος κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, o αντιπρόεδρος κ. Βαγγέλης Μεσσάρης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Μιχάλης Υδραίος και ο επίτιμος Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Δαλέζιος. Από το «πόντιουμ», η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας του Ολυμπιακού κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, συντόνιζε την εκδήλωση.  Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου μας κ. Μιχάλης Υδραίος τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ολυμπιακού σας καλωσορίζόυμε στην εκδήλωση, σας ευχόμαστε καλή χρονιά με επιτυχίες ανάλογες με όσες έχουμε πανηγυρίσει όλα αυτά χρόνια». Ο κύριος Υδραίος, μετέφερε και το μήνυμα του κ. Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος ευχήθηκε καλή ολυμπιακή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για όλους τους αθλητές. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μεσσάρης που απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό ενώ ακολούθησε η τοποθέτηση του επίτιμου Γενικού Γραμματέα κ. Γιάννη Δαλέζιου ο οποίος στάθηκε στη σπουδαιότητα των  τίτλων που κατακτούν τα τμήματα του Ολυμπιακού αλλά και στην σημαντική ενίσχυση που προσφέρουν οι φίλαθλοι μας οι οποίοι αποτελούν τον μεγάλο «αιμοδότη» για το σύλλογό μας.  Ο κ. Γιάννης Δαλέζιος στον οποίο ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή τα  μέλη του Δ.Σ. και όλα τα στελέχη των ομάδων τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποτελεί τον μεγάλο αιμοδότη του συλλόγου μας και προσφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο εμείς καλούμαστε να διαχειριστούμε ορθολογικά και με τέτοιο τρόπο ώστε να πρωταγωνιστούν παντού τα τμήματά μας».

Στη συνέχεια ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας Λεωνίδας Θεοδωράκακης, έκανε τον απολογισμό της σεζόν τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Καλωσορίζω όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού στη σημερινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την προηγούμενη σεζόν ο σύλλογος μας διέπρεψε σε όλα τα αθλήματα κατακτώντας τίτλους, ενώ ενδεικτική είναι και η πιο πρόσφατη διάκριση που ήρθε για δυο αθλητές μας, την Ρομπέρτα Μπιανκόνι που αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια στην Ευρώπη και τον Γιάννη Φουντούλη που ψηφίστηκε ως δεύτερος καλύτερος παίκτης. Είναι τιμή για όλους να ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ελπίζουμε ότι και τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε θα πανηγυρίσουμε πολλές ακόμα επιτυχίες». 

Οι δέκα τυχεροί!

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν αναλυτικά οι: Αντρέι Σπίνου (βόλεϊ Ανδρών), Γιόζιπ Πάβιτς (πόλο Ανδρών, απουσίαζε δικαιολογημένα και το φλουρί παρέλαβε ο έτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Στέφανος Γαλανόπουλος), Μαρία Σώρα (πόλο Γυναικών), Κωνσταντίνα Βλαχάκη (βόλεϊ Γυναικών), Όλγα Χατζηνικολάου (μπάσκετ Γυναικών), Γιώργος Χριστοφοράκης (προπονητής πινγκ πονγκ), Στέλιος Φιλόπουλος (προπονητής Κολύμβησης), Κυριάκος Πολυδούλης (Πολεμικές Τέχνες-Ταε Κβο Ντο), Κωνσταντίνα Κοντραφούρη (Ναυταθλητικά-Κωπηλασία),  Στέργιος Κουτσούκης (Στίβος). Οι 10 τυχεροί κέρδισαν από μια δωροεπιταγή αξίας 250 ευρώ από το κατάστημα RED STORE, ενώ η υπέρτυχερή μεταξύ των 10, Κωνσταντίνα Κοντραφούρη, μετά από σχετική κλήρωση, κέρδισε ένα πενθήμερο ταξίδι στο Παρίσι για 2 άτομα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Grefis Travel.

Ο απολογισμός των τμημάτων από την Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Η Γενική Διευθυντρια του συλλόγου μας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη στην ομιλία της πριν την έναρξη της διαδικασίας, έκανε τον απολογισμό των τμημάτων για την χρονιά που πέρασε τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Η κορυφαία στιγμή της περσινής σεζόν για τον Ολυμπιακό ήταν αναμφίβολα η κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, από την ομάδα πόλο Γυναικών. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη μας έκαναν υπερήφανους το αξέχαστο βράδυ της 25ης Απριλίου στο Παπαστράτειο,  στον μεγάλο τελικό κόντρα στην επί 3 χρόνια αήττητη Σαμπαντέλ την οποία νίκησαν με 10-9 και σκαρφάλωσαν στην κορυφή της Ευρώπης. Στη συνέχεια κατέκτησαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα ενώ στις 20 Νοεμβρίου κέρδισαν και το Σούπερ Καπ και αναδείχθηκαν υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης. Παράλληλα την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τόσο στο Πόλο Ανδρών όσο και στο Βόλεϊ Γυναικών. Και τα δυο νταμπλ ήρθαν με χαρακτηριστική ευκολία, ενδεικτική του πόσο έχει ξεφύγει ο σύλλογος μας από τους Εν Ελλάδι ανταγωνιστές του. Στο βόλεϊ Ανδρών κατακτήθηκε ο τίτλος του League Cup και χάθηκαν μετά από δυο σερί νταμπλ το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η σύντομη παρένθεση θα κλείσει φέτος και ότι θα επιστρέψουμε στην κορυφή. Εκτός από τους τίτλους που προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες και στη συντριπτική  πλειοψηφία των υπόλοιπων αγωνιστικών τμημάτων που διατηρεί αφού πολλές ήταν οι διακρίσεις και στα τμήματα υποδομών  στις οποίες θα αναφερθούμε την προσεχή Δευτέρα…

Συγκεκριμένα στην Κολύμβηση, ο Θρύλος  παρέμεινε στον θρόνο του κατακτώντας το 56ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και 20ο συνεχόμενο, προσθέτοντας έτσι ακόμα ένα διαμάντι στο στέμμα του αυτοκράτορα της Ελληνικής κολύμβησης. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες κατέκτησαν την πρώτη θέση. Στην γενική βαθμολογία ο Ολυμπιακός πρώτος με 405 βαθμούς και 54 συμμετοχές.

Στην Πυγμαχία, η Αντωνία Παπουτσάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των 54 κιλών, κερδίζοντας τον τίτλο μέσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Έναν τίτλο που διατήρησε και φέτος στην κατοχή της. Όσον αφορά την Ιστιοπλοΐα,  για 19η συνεχόμενη χρονιά στην πολυετή και γεμάτη επιτυχίες καριέρα του ο Αιμίλιος Παπαθανασίου κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας ΣΤΑΡ. Αυτό αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά και τα διεθνή δεδομένα. «Ερυθρόλευκο»... βάφτηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Οι αθλητές Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, Βάσω Βουγιούκα και Γιώργος Τσουρούτας κατέκτησαν το πρωτάθλημα δια... περιπάτου μετά από πολύ καλές εμφανίσεις και έκαναν το νταμπλ αφού νωρίτερα στη σεζόν είχαν κατακτήσει και το Κύπελλο. Ενώ και στην Κωπηλασία, πολύ καλή ήταν η παρουσία του τμήματος στο 81ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε  στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά,  ο απολογισμός της οποίας ήταν 1 χρυσό, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια. Την πρωτιά κατέλαβε ο Διονύσης Αγγελόπουλος στο σκιφ Ανδρών. Τέλος στον Στίβο ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας Κλειστού Στίβου». Στη συνέχεια η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς για τη σημαντική ενίσχυση που προσφέρουν. Συγκεκριμένα τον μεγάλο χορηγό  του Ολυμπιακού, την εταιρία Novibet για την υλική και ηθική βοήθεια και στήριξη. Τον Όμιλου του Ιατρικού Αθηνών, τον μεγαλύτερο όμιλο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ελλάδα. Τον όμιλο Nova-Forthnet και πιο συγκεκριμένα τα κανάλια Νovasports για την συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους με την οποία συντελούν στην προβολή και προώθηση των ερασιτεχνικών αθλημάτων.  Και τέλος στους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηρικτές, τις εταιρίες Vechro, Porto Petrol, Ασφάλιες ΜΙΝΕΤΤΑ, Grefis Travel, Europ car, Giovanti Travel και Greek Padel Academy.