08 September 2026
Εκκίνηση για την ξιφασκία του Ολυμπιακού
Την έναρξη των προπονήσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2026-27 πραγματοποίησε και επίσημα τη Δευτέρα (07/09) το τμήμα Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, στο Μπαλόνι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου ξεκίνησαν με όρεξη και διάθεση την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, θέτοντας τις βάσεις για την αγωνιστική συνέχεια.
Υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Τσουρούτα, η πρώτη προπόνηση περιλάμβανε πρόγραμμα με έμφαση στην ενδυνάμωση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας.
Η δήλωση του Γιώργου Τσουρούτα: «Ξεκινάμε σήμερα επίσημα τη νέα αγωνιστική σεζόν με πολλή όρεξη και υψηλούς στόχους. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά και την εξέλιξη του τμήματος, δίνοντας ευκαιρίες τόσο στα μικρότερα παιδιά όσο και στους αθλητές που βρίσκονται ήδη σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Μπροστά μας έχουμε μια γεμάτη και απαιτητική χρονιά, με σημαντικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα δουλέψουμε με υπομονή και συνέπεια, ώστε να είμαστε έτοιμοι τη σωστή στιγμή και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα ως στόχο να πρωταγωνιστεί. Παράλληλα, όμως, για εμάς εξίσου σημαντικό είναι να δημιουργούμε αθλητές, να εξελίσσουμε τα νέα παιδιά και να χτίζουμε το μέλλον του τμήματος. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας υγεία και μια όμορφη αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες.»