ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός, κλείσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο»

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League και το νταμπλ, με τη νίκη (3-2) επί του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ο προπονητής και οι αθλητές της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού εξέφρασαν τη χαρά και την περηφάνια τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κλείσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

Ντανιέλ Καστελάνι: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι στον τελικό. Τα τελευταία παιχνίδια τα είχαν όλα. Κάναμε ένα πολύ καλό τελικό, πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη ανατροπή και τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Στην Ευρώπη, δείξαμε το πολύ ανταγωνιστικό μας πρόσωπο κόντρα σε κορυφαίες ομάδες. Ίσως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο με τον Άρκας, αλλά είμαστε καλά. Στα τελευταία δύο ματς, υποφέραμε, αλλά μέσα στη σεζόν αυξήσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας. Σίγουρα, δεν θα μείνω, θα επιλέξω άλλο δρόμο. Το κλαμπ το γνωρίζει αυτό. Είμαι στεναχωρημένος, γιατί πέρασα πολύ όμορφα εδώ, μια πραγματική οικογένεια, ένας υπέροχος σύλλογος με εκπληκτικό φίλαθλο κόσμο».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Αρχικά, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, που έφτασε ως το τέλος του δρόμου, πάλεψε πολύ. Σήμερα, κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Και σε μία σειρά, κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα! Πολλά μπράβο στους συμπαίκτες μου για όλη τη χρονιά, για όλα τα παιχνίδια, μπράβο ακόμα και στα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν τόσο, ήταν πολύ σημαντικά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εύχομαι, πραγματικά, αυτό το σύνολο να μείνει καιρό μαζί. Η ομοιογένεια που έχουμε χτίσει είναι κάτι φοβερό! Τα ζήσαμε όλα και φέτος, κλείσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με το πρωτάθλημα, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δώσαμε χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού! Είμαστε αθλητές που ξέρουν τι γίνεται, βγήκαμε πριν από καιρό από μία δύσκολη περίοδο, που δεν παίζαμε καλά και κατακτήσαμε Κύπελλο και πρωτάθλημα, νταμπλ. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί, το ελληνικό βόλεϊ ήταν πολύ ανταγωνιστικό».

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Δεν έχω λόγια! Αυτό το ματς ήταν ο καθρέπτης όλης της σεζόν! Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στη σεζόν, στη συνέχεια είχαμε κάποια προβλήματα, όπως ακριβώς δηλαδή το σημερινό ματς. Ωστόσο, τα καταφέραμε, κάναμε νταμπλ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάλεψε ως το τέλος, αλλά εμείς βγάλαμε καρδιά και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα, για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο».

Αλέν Παγένκ: «Νιώθω φανταστικά! Μια καλή σεζόν, δύσκολη, αλλά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Κερδίσαμε τα δύο πιο σημαντικά τρόπαια στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος, κάναμε εξαιρετική δουλειά ως το τέλος, βγάλαμε χαρακτήρα και πανηγυρίσαμε το νταμπλ με τον κόσμο μας εδώ, στο γήπεδο».