ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με τον κόσμο του για τη νίκη τίτλου

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Το απόγευμα της Δευτέρας (18:00, ΕΡΤ3) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», για τον τέταρτο τελικό της Volley League. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας προηγούνται με 2-1 νίκες στη σειρά των τελικών και θα διεκδικήσουν μια ακόμα, για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους. Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα της έδρας και να φτάσει στην κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος στην ιστορία, μαζί με τον κόσμο του.

Ντανιέλ Καστελάνι «Αύριο είναι ένας ακόμα τελικός στην έδρα μας. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Λοιπόν, η ομάδα είναι έτοιμη για έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι πώς αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είδαμε τι άλλαξε ο αντίπαλός μας στον προηγούμενο αγώνα και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Επομένως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτές τις συνθήκες. Άρα όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και φόρμα και είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και πάλι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ραφαήλ Κουμεντάκης «Είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα παίξουμε στην έδρα μας στην σειρά. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε. Σίγουρα όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί να είναι και το τελευταίο παιχνίδι διότι αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη θα στεφτούμε πρωταθλητές. Αυτό για μας είναι ένα παραπάνω κίνητρο και περιμένουμε τον κόσμο μας να είναι στο γήπεδο να μας στηρίξει με τη φωνή του και όλοι μαζί να κάνουμε μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη».