ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ…πράξη πρώτη!

Mετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, όπου ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε αήττητος τον Β’ γύρο και κατέλαβε την 1η θέση με 8 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Κηφισιά, έφτασε η ώρα για να κορυφωθεί η «μάχη» για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν ως στόχο την άμεση επιστροφή στην κορυφή, υποδέχονται τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο Ρέντη (20:30, Novasports3), στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών η οποία κρίνεται στις τρείς νίκες. Οι Πειραιώτες μέχρι στιγμής έχουν κατακτήσει το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας και μετρούν 4 νίκες στις φετινές ισάριθμες συναντήσεις με τον ΠΑΟΚ και η προσοχή τους είναι εξ’ ολοκλήρου στραμμένη στο μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν στην δυναμική της έδρας αφού έχουν εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα και περιμένουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους από τους οποίους αντλούν έξτρα ώθηση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα.

Φιλίποφ: «Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα!»

«Έχουμε μπροστά μας μια νέα σειρά παιχνιδιών με τον ΠΑΟΚ που ξεκινάει την Τετάρτη. Πρέπει να ξεχάσουμε τα προηγούμενα ματς που κερδίσαμε με αυτόν τον αντίπαλο γιατί ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά όπως έχω πει πάρα πολλές φορές είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Σαν ομάδα θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να δείξουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και όπως έχω πει στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον κόσμο περιμένουμε μετά από πολύ καιρό να γεμίσει το Ρέντη. Τον χρειαζόμαστε, τον έχουμε ανάγκη γιατί είναι είναι ο 7ος μας παίκτης και πιστεύω ότι θα μας σπρώξει στις νίκες που θέλουμε να πετύχουμε μέσα στην έδρα μας».

 

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Tετάρτη 6 Απριλίου - 1η σειρά

20.30: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Νοvasports)

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βουδούρης. Παρατηρητές: Ράπτης, Βαρθαλίτης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Καραγεωργίου

Παρασκευή 8 Απριλίου - 2η σειρά

18.00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (Νοvasports)

Δευτέρα 11 Απριλίου - 3η σειρά

20.30: ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νοvasports)

Tετάρτη 13 Απριλίου - 4η σειρά

18.00: ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Νοvasports)

Δευτέρα 18 Απριλίου - 5η σειρά (αν χρειαστεί)

20.30: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ– ΠΑΟΚ (Νοvasports)