ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Λίμνη Εύβοιας για τους επόμενους διασυλλογικούς αγώνες

Η αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος  Κανόε-Καγιάκ του Ολυμπιακού συνεχίζεται με τη συμμετοχή του συλλόγου μας στον 12ο διασυλλογικό αγώνα της χρονιάς που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου στη Λίμνη Ευβοίας και είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Οι «ερυθρόλευκοι»  θα πάρουν μέρος με 35 αθλητές και αθλήτριες στις αποστάσεις των 200μ, 500μ και 1000μ.
 
Η προπονήτρια του τμήματος Βάλια Κόρμου δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είναι ο 12ος διασυλλογικός και πολύ σημαντικός αγώνας πριν από αυτούς των Μεθάνων και του Πόρου όπου εκεί θα καταρτήσουμε και τα πληρώματα εν όψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στης 4/11 στην Κρήτη. Περιμένω από τους αθλητές μου να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους με μαχητικότητα σε κάθε κούρσα που συμμετέχουν.

Ο έφορος των Ναυταθλητικών τμημάτων, Τάσος Βουγίδης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Εύχομαι καλή Σχολική Χρονιά σε όλους τους μαθητές και επιτυχία στην ομάδα μας, μέχρι σήμερα οι αθλητές μας έχουν δείξει ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, ελπίζω να μας πάει καλά ο καιρός και να διακριθούμε στα περισσότερα αγωνίσματα.