ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η Gazprom Ugra Surgut στον δρόμο του Θρύλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση για το CEV Cup Ανδρών. Ο αντίπαλος που θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού είναι η Gazprom-Ugra Surgut για την φάση «1/16» της διοργάνωσης, καθώς ο σύλλογος μας πέρασε άνευ αγώνα από την φάση 1/32.
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» το διάστημα 3 με 5 Ιανουαρίου και η ρεβάνς στο Σουργκούτ το διάστημα 17 με 19 Ιανουαρίου.

Η ισχυρή Ugra Surgut βρέθηκε και την περσινή σεζόν στο δρόμο του Ολυμπιακού. Στις διπλές αναμετρήσεις για τη φάση των «8» ο Θρύλος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός απέναντι στην ομάδα που έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης. 

Γκουλινέλι: «Τελικός τα παιχνίδια με Σουργκούτ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φλάβιο Γκουλινέλι σχολιάζοντας την κλήρωση του Cev Cup, δήλωσε στο osfp.gr: «Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε. Καλύτερη ωστόσο θα μπορούσε να είναι και για τους Ρώσους. Από την άλλη μπαίνουμε κατευθείαν στη φάση των «1/16» της διοργάνωσης. Σίγουρα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης σε διπλούς αγώνες. Θα έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενώ δεν θα ταξιδέψουμε προηγουμένως.  Αναμφίβολα τα παιχνίδια με τη Σουργκούτ θα είναι για εμάς σαν τελικός. Θα είμαστε έτοιμοι εκείνοι την περίοδο για το στόχο μας. Θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, κοιτάζοντας να κάνουμε ένα βήμα τη φορά».