Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, την Τετάρτη (26/3), η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Στις 19:30, οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας και Κυπελλούχες 2024-25 αντιμετωπίζουν τον Πρωτέα Βούλας εκτός έδρας, για τον δεύτερο ημιτελικό των playoffs της Α1, με στόχο το 2-0 στη σειρά και την πρόκριση στη φάση των τελικών.
Το περασμένο Σάββατο (22/3), τα κορίτσια του Θρύλου επικράτησαν με 70-53 του Πρωτέα στο ΣΕΦ, για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs του πρωταθλήματος.
«Θα δώσουμε το 100%»
Δηλώσεις:
Ρένια Καρλάφτη: «Αύριο, είναι το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά των playoffs, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Ο Πρωτέας είναι μια καλή ομάδα, ο στόχος μας είναι η νίκη και θα δώσουμε το 100% για να προχωρήσουμε στη φάση των τελικών».