Skip to main content
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2025-2026: 29505
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2025-2026: 85233

ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ: 132 / 200
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ: 429 / 500

25 November 2025

Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ο Θρύλος, «μάχη» στο ΣΕΦ!

Μετά τη νίκη (97-80) επί της ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας στο ΣΕΦ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ευρώπη και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (26/11) το απόγευμα, στις 18:30 (MEGA News), οι «ερυθρόλευκες» νταμπλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε, την οποία υποδέχονται στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague.

Εισιτήρια: Ticketmaster (πατήστε ΕΔΩ).

«Είμαστε έτοιμες να παλέψουμε»

Δηλώσεις:

Φρόσω Δρακάκη: «Παίζουμε απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου, κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη».

Ευγενία Κολλάτου: «Την Τετάρτη, υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα, αλλά έχουμε δουλέψει πάνω στο αμυντικό μας πλάνο και είμαστε έτοιμες να παλέψουμε, όπως κάναμε και στον πρώτο γύρο».